Jozefzoon produceert Misser van het Jaar: 'Ik weet ook niet wat er gebeurde!'

Reacties

Florian Jozefzoon heeft tijdens het Eredivisie-duel tussen RKC Waalwijk en FC Groningen een onwaarschijnlijke misser geproduceerd. Voor de 32-jarige aanvaller was het een moment om heel snel te vergeten. Bekijk de beelden hieronder.

Jozefzoon produceert Misser van het Jaar: 'Ik weet ook niet wat er gebeurde!'
© ESPN
RKC Waalwijk
RKC Waalwijk
2 - 1
FC Groningen
FC Groningen

RKC en Groningen hielden elkaar de eerste 25 minuten in evenwicht, tot de thuisploeg dé kans op de 1-0 kreeg. Mats Seuntjens gaf de bal vanaf rechts perfect voor: zijn lage voorzet had precies genoeg vaart om langs Michael Verrips bij de tweede paal te belanden.

Jozefzoon kon de bal daar van dichtbij in het lege doel tikken, maar raakte hem helemaal verkeerd. Tot zijn eigen afgrijzen zag de RKC-aanvaller de bal naast het Groningse doel hobbelen. Desondanks wist RKC het duel met Groningen alsnog met 2-1 te winnen.

Achteraf verscheen Jozefzoon voor de camera van ESPN. Had hij het moment al teruggezien? 'Ja, ik kreeg hem direct opgestuurd op mijn telefoon', lachte hij. 'Helaas miste ik hem. Ik weet zelf ook niet wat er gebeurde!'

Had hij iets anders kunnen doen? 'Welk been of lichaamsdeel, dat maakt niet uit. Ik moet hem gewoon maken. Ik mis hem niet twee keer, denk ik. Het is moelijker om hem te missen dan te maken, jammer', concludeerde Jozefzoon.

'Ik ben topsporter, dus zo'n wedstrijd zit er nu eenmaal tussen. Nu moet ik gewoon verder. Jammer, maar we hebben gelukkig gewonnen, dat is het belangrijkst', benadrukte de aanvaller.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer RKC Waalwijk
Meer over RKC Waalwijk
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.