Journalist gooit bom onder Servische selectie door vermeend seksschandaal

Reacties

Volgens journalist Richard Wilson zou een seksschandaal de reden zijn geweest dat Dusan Vlahovic tot nog toe een bijrol vertolkt bij Servië op het WK. De aanvaller van Juventus ontkent het verhaal van Wilson in alle toonaarden.

Journalist gooit bom onder Servische selectie door vermeend seksschandaal
© Pro Shots
Servië
Servië
2 - 3
Zwitserland
Zwitserland

Wilson beweerde dat Vlahovic een affaire had met de vrouw van doelman Predrag Rajkovic. Daardoor zou Vlahovic zelfs even verbannen zijn bij de Servische nationale ploeg. 'Het is complete onzin verzonnen door mensen die niks beters te doen hebben', reageerde Vlahovic via de officiële kanalen van het Servische team.

De tweet van Wilson waarin hij de vermeende verhouding van Vlahovic aandroeg als een van de redenen waarom het Balkan-land niet presteert, is inmiddels verwijderd.

'Ik ben klaar om mijn naam te verdedigen, indien nodig juridisch', vervolgde Vlahovic. 'Wat er wordt gezegd is een leugen. De sfeer in het team is erg goed. Ons doel is nu de wedstrijd tegen Zwitserland en het is heel triest dat ze ergens anders over praten.'

Wereldkampioenschap

Stand Groep G Wereldkampioenschap 2022 Qatar

Wereld

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Brazilië
3
2
0
1
3-1
+2
6
2
Zwitserland
3
2
0
1
4-3
+1
6
3
Kameroen
3
1
1
1
4-4
0
4
4
Servië
3
0
1
2
5-8
-3
1
* Actueel tot en met 12 feb. 2024
Wil jij alles lezen over het WK en nog dichter bij de actie komen? Word dan nu hier lid van VI PRO en krijg gratis onze exclusieve WK-special (t.w.w. €9,99) bij een maandelijks opzegbaar abonnement.

Ben je al lid van VI PRO? Bestel dan hier de WK-special met 30% korting.
Word nu lid van VI PRO
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.