Jørgensen gelinkt aan terugkeer in de Eredivisie: 'Ik heb wat gehoord'

Reacties

Nicolai Jørgensen sluit een terugkeer naar de Eredivisie niet bij voorbaat uit. De voormalig Feyenoorder is transfervrij sinds zijn vertrek bij FC Kopenhagen en wordt volgens het Deense Bold gevolgd door Vitesse.

Jørgensen gelinkt aan terugkeer in de Eredivisie: 'Ik heb wat gehoord'
© Pro Shots

Jørgensen zette aanvankelijk in op een langer verblijf bij Kopenhagen, maar de Deense topclub besloot het contract van de 31-jarige aanvaller niet te verlengen. Dat betekent dat Jørgensen op zoek moet naar een nieuwe werkgever. 'Ik heb wat over Vitesse gehoord, maar ik moet honderd procent zeker zijn dat de volgende stap een goede is', reageert hij op de vermeende interesse van de Arnhemmers.

'Het kan een serieuze optie zijn, maar tot nu toe heeft het tot niets geleid', vervolgt Jørgensen, die uitlegt de tijd te nemen voor zijn keuze. 'We zijn in korte tijd drie keer verhuisd. Ik zou graag ergens naartoe gaan waar ik stabiliteit kan vinden en langer kan blijven dan een half jaar tot een jaar. Het is dus zo dat ik de situatie een beetje afwacht en alle opties overweeg.'

In het slop
Dat betekent ook dat Jørgensen nog geen enkel bod heeft afgewezen. Wel heeft de aanvaller clubs om tijd gevraagd om de knoop door te hakken. De carrière van de Deen raakte na een sterke start bij Feyenoord in het slop. Avonturen bij Kasimpasa en Kopenhagen liepen op niets uit.

Bij Vitesse lopen met Nikolai Baden Frederiksen en Thomas Buitink twee pure spitsen rond. De Arnhemmers legden ook aanvaller Mohamed Sankoh vast. Het achttienjarige talent wordt voor een seizoen gehuurd van VfB Stuttgart.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.