Jongste Kluivert-telg tekent profcontract bij Barcelona

Reacties

Een heugelijke dag voor de familie Kluivert. Shane Kluivert, de jongste zoon van Patrick Kluivert, heeft zijn handtekening gezet onder zijn eerste profcontract bij Barcelona. De verbintenis gaat met terugwerkende kracht in per 1 juli en loopt tot 30 juni 2026.

Jongste Kluivert-telg tekent profcontract bij Barcelona
© Pro Shots

De zondag zestien jaar oud geworden Kluivert deelt het nieuws via Instagram. 'Heel trots om mijn eerste professionele contract te hebben getekend bij Barcelona. Bedankt voor al het vertrouwen!', laat de jonge linksbuiten weten.

Kluivert verruilde in 2016 de jeugd van amateurclub Buitenveldert voor die van Paris Saint-Germain. Een jaar later verhuisde hij naar Barcelona. Daar komt hij op dit moment uit voor het Onder-18-team. Vader Patrick, die een rijke historie heeft als spits van Barcelona, is op dit moment hoofdtrainer van Adana Demirspor in Turkije. Broers Justin (Bournemouth) en Ruben (FC Dordrecht) zijn als spelers actief in het profvoetbal.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.