Jongste debutant ooit verlengt contract bij Feyenoord

Reacties

Antoni Milambo heeft zijn contract bij Feyenoord verlengd. De jongste debutant ooit in het eerste elftal van de Rotterdammers ligt nu tot de zomer van 2025 vast in De Kuip.

Jongste debutant ooit verlengt contract bij Feyenoord
© Pro Shots

De zeventienjarige Milambo speelt sinds 2014 voor Feyenoord. Bijna een jaar geleden loste de aanvallende middenvelder Georginio Wijnaldum af als jongste debutant ooit in het vlaggenschip van de club. Op een leeftijd van zestien jaar en 131 dagen maakte hij op 12 augustus 2021 zijn eerste officiële minuten in De Kuip, tegen FC Luzern in de tweede voorronde van de Conference League.

Milambo deed later in de groepsfase nog een minuut of twintig mee tegen Maccabi Haifa en gaat met een nieuw contract op zak op jacht naar een definitieve doorbraak.

'Ik heb bij Feyenoord mogen proeven van het echte werk en dat smaakt naar meer', aldus Milambo op de website van zijn club. 'Zolang ik elke dag mijn best blijf doen op het veld weet ik zeker dat er nog meer kansen zullen komen om me te laten zien. Het is een fijn gevoel dat de club vertrouwen in me heeft en langer met me verder wil. Dat is ook hoe ik er in sta. Feyenoord is mijn hart en ik ben hier nog lang niet uitgeleerd.'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.