Jones overleeft schifting Van Marwijk en lijkt zeker van WK

Reacties

Bert van Marwijk maakte vorige week zijn voorselectie voor het WK bekend en heeft na een week al de eerste namen weggestreept. Feyenoord-doelman Brad Jones heeft de schifting overleefd en lijkt vrijwel zeker van een plekje in de definitieve selectie.

Jones overleeft schifting Van Marwijk en lijkt zeker van WK

Van Marwijk heeft zijn voorselectie teruggebracht, van 32 tot 26 spelers. Jamie Maclaren, Apostolos Giannou, Alex Gersbach, Bailey Wright, Aleksandar Susnjar en Mitchell Langerak hebben te horen gekregen dat zij niet meegaan naar Turkije, waar Australië vanaf volgende week een trainingskamp belegt.

Langerak is net als Jones een keeper. De Feyenoorder heeft dus een concurrent minder in de strijd om een WK-ticket. In de voorselectie zitten na het wegvallen nog maar drie doelmannen en zodoende lijkt Jones zo goed als zeker van een plaats in de definitieve selectie van Van Marwijk.

De 26 geselecteerde spelers komen op 20 mei in het Turkse Antalya bij elkaar. Op vrijdag 1 juni oefenen The Socceroos vervolgens in Oostenrijk tegen Tsjechië; twee dagen hierna, op zondag 3 juni, zal Van Marwijk zijn WK-selectie bekendmaken.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.