'Joker' Ekkelenkamp reageert met lach op opvallende statistiek

Reacties

Jurgen Ekkelenkamp beleeft bijzondere tijden met Hertha BSC. De voormalig Ajacied ontpopt zich tot zijn eigen verbazing tot een heuse afmaker.

'Joker' Ekkelenkamp reageert met lach op opvallende statistiek
Eintracht Frankfurt
Eintracht Frankfurt
1 - 2
Hertha BSC
Hertha BSC

'Yeah, het is goed', zei Ekkelenkamp met een brede lach over zijn opmerkelijke statistieken op Duitse bodem. 'Twee doelpunten met drie schoten. Ik denk wel dat het goed is.' Want de jeugdinternational had zaterdag als invaller slechts twee minuten nodig gehad om zijn tweede goal in dienst van De Oude Dame te maken.

Er was meer reden voor de middenvelder om te spreken van een plezierige zaterdag. Zijn treffer bleek genoeg voor de overwinning bij Eintracht Frankfurt. 'We gaan nog niet naar huis', liet Ekkelenkamp op Instagram weten.

Ekkelenkamp heeft dankzij zijn goal tegen Eintracht Frankfurt een doelpuntenratio om u tegen te zeggen. De middenvelder maakt elke 75 minuten in de Bundesliga een doelpunt, waarmee hij dit seizoen alleen Eric Maxim Choupo-Maxim (47 minuten) en Erling Haaland (60) voor zich moet dulden van de spelers die minimaal twee keer scoorden.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.