'Jij bent Ronaldo, één van de beste spelers aller tijden, en wie is je aanvoerder?'

Reacties
'Jij bent Ronaldo, één van de beste spelers aller tijden, en wie is je aanvoerder?'
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Bayern München-back Alphonso Davies heeft vrijdag zijn verbazing geuit over het aanvoerderschap van Harry Maguire bij Manchester United. De Canadees vindt het moeilijk voor te stellen dat Cristiano Ronaldo de band niet draagt bij The Red Devils.

In een livestream op Twitch was Davies FIFA aan het spelen, toen hij Maguire kreeg in een pack. Dat maakte een uitbarsting los: 'Kun je je voorstellen, mensen, kun je je voorstellen.... Jij bent Ronaldo, één van de beste spelers aller tijden, en wie is je aanvoerder? Harry Maguire?', zei Davies.

'En Ronaldo moet "ja, aanvoerder" tegen hem zeggen? Ik wil Harry Maguire niet dissen, maar we hebben het over Ronaldo. Hij zou de aanvoerdersband moeten hebben', aldus Davies, over de discussie die in Engeland overigens ook veel is gevoerd. United-manager Ralf Rangnick heeft echter benadrukt dat Maguire zijn captain blijft.

Bekijk hier al onze video's
Meer Manchester United
Meer over Manchester United
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.