Jansen zet na mondeling akkoord handtekening onder nieuw AZ-contract

Reacties

Pascal Jansen heeft dinsdagavond zijn handtekening gezet onder een nieuw contract bij AZ. De trainer van de Alkmaarders bereikte in januari al een mondeling akkoord met de clubleiding over een langer verblijf tot medio 2025.

Jansen zet na mondeling akkoord handtekening onder nieuw AZ-contract
© Pro Shots

Jansen (50) is sinds december 2020 hoofdtrainer bij AZ en stond inmiddels 121 officiële wedstrijden aan het roer bij de huidige nummer vier in de Eredivisie. Daarvoor was de in Londen geboren coach assistent-trainer bij John van den Brom en Arne Slot.

AZ meldde begin dit jaar bij de nieuwsjaarsreceptie dat Jansen langer aan boord zou blijven. 'Ik voel me hier zeer gewaardeerd en ik heb een prachtige spelersgroep. Wat wil een trainer nog meer?', verklaarde Jansen toen over de aanstaande contractverlenging.

Jansen kan zich met AZ opmaken voor de kwartfinales van de Conference League, waarin Anderlecht de tegenstander is. In de vorige ronde rekenden de Alkmaarders af met Lazio. In de Eredivisie is het verschil met koploper Feyenoord inmiddels acht punten.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.