Jansen: 'We gaan vol voor de tweede plaats'

Reacties

FC Twente is aan zijn stand verplicht ADO Den Haag woensdagavond op een nederlaag te trakteren, al beseft trainer Michel Jansen dat dat geen makkelijke opgave is.

Jansen: 'We gaan vol voor de tweede plaats'

Na de 3-0 nederlaag in Amsterdam tegen Ajax is FC Twente afgezakt naar de vijfde plaats, maar een sprong op de ranglijst is mogelijk bij winst op ADO Den Haag. Nummer drie en vier, Vitesse en PSV, hebben immers een wedstrijd meer gespeeld dan de Tukkers.

'We willen heel graag de tweede plaats behalen en daar gaan we vol voor', zei Jansen een dag voor het inhaalduel in Enschede. Op weg daar naartoe is ADO Den Haag het eerste obstakel. Maar het wordt een lastige klus gezien gezien de ongeslagen status sinds het aantreden van trainer Henk Fraser begin februari.

'Die willen wij woensdag doorbreken', zei Jansen. 'ADO Den Haag speelt de laatste wedstrijden veel compacter en bij hen is de knop omgegaan wat resultaten heeft gebracht. De ploeg is er weer in gaan geloven. Veel teams zijn daar afgelopen wedstrijden op stuk gelopen. Het zal niet makkelijk worden, maar wij vinden dat we thuis van ADO Den Haag moeten winnen.'

Het is nog onzeker of Roberto Rosales zal kunnen spelen. Hij kampt met een liesblessure nu hij, net als Dico Koppers, een duel schorsing heeft uitgezeten.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.