Jans ziet Cincinnati bij debuut riante voorsprong weggeven

Reacties

Ron Jans is er niet in geslaagd om FC Cincinnati bij zijn debuut naar een overwinning te leiden. De nieuwe werkgever van de Nederlandse trainer speelde met 2-2 gelijk op bezoek bij Columbus Crew.

Jans ziet Cincinnati bij debuut riante voorsprong weggeven
Columbus Crew
Columbus Crew
2 - 2
Cincinnati
Cincinnati

Voor Jans zal alles nog nieuw aanvoelen in de Verenigde Staten, maar toch kwam hij de nodige bekenden tegen bij zijn debuut. Zo stond Eloy Room onder de lat bij Columbus Crew en viel Youness Mokhtar daar in. Jans had zelf basisplaatsen voor Przemyslaw Tyton en Maikel van der Werff ingeruimd.

De wedstrijd kende een droomstart voor hekkensluiter FC Cincinnati, waar Gerard Nijkamp technisch directeur is. Na een kwartier opende Darren Mattocks de score door goed binnen te koppen uit een hoekschop. Emmanuel Ledesma verdubbelde de voorsprong in de 23ste minuut door goed af te ronden na een fraaie aanval.

Nog voor rust deed Columbus Crew iets terug middels een rake strafschop van Gyasi Zardes. Na een uur verdween de voorsprong van de ploeg van Jans als sneeuw voor de zon toen Pedro Santos de 2-2 voor zijn rekening nam. In het laatste halfuur van de wedstrijd waren de beste kansen voor de thuisploeg, waardoor Jans uiteindelijk nog blij mocht zijn met een punt.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Cincinnati
Meer over Cincinnati
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.