Jans over Bergkampiaanse Menig: 'Hoort in Rijksmuseum'

Reacties

Ron Jans was na afloop van de 2-0 zege op NEC vooral te spreken over Queensy Menig. De trainer van PEC Zwolle genoot van zijn ploeg.

Jans over Bergkampiaanse Menig: 'Hoort in Rijksmuseum'

'Dit waren echt dezelfde spelers die in Alkmaar speelden zaterdag', refereerde Jans aan de 5-1 nederlaag van afgelopen weekend op bezoek bij AZ. Tegen NEC kwam Zwolle veel beter voor de dag. 'De eerste 35 minuten waren echt goed. Dat was geweldig!'

Vooral Menig, die na een klein half uur voor 2-0 zorgde, deed aan klantenbinding. 'Eén actie van matchwinner Menig was zó mooi. Een aanname à la Bergkamp. Die actie moet je gewoon in het Rijksmuseum hangen', vervolgde een lyrische Jans na de wedstrijd tijdens de persconferentie.

Ernest Faber had niet genoten. 'Het was een teleurstellende wedstrijd. Zeker als we kijken naar ons voetballend vermogen. We speelden met angst, zonder lef. Als je aanspraak wil maken op een driepunter in Zwolle, moet je meer brengen. Schijt hebben aan alles. We verloren terecht.'

Door de overwinning steeg PEC Zwolle van de negende naar de zevende plaats. NEC is nu de nummer acht, terwijl Vitesse nog een plaats lager staat.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.