Italiaanse kampioen Napoli denkt aan Doekhi

Reacties

Danilho Doekhi is in zijn debuutseizoen bij Union Berlin opgevallen bij andere clubs. De verdediger staat in de belangstelling van Napoli, AS Roma en West Ham United.

Italiaanse kampioen Napoli denkt aan Doekhi
© Pro Shots

De 25-jarige Doekhi maakte vorig jaar de overstap van Vitesse naar Union Berlin en heeft een sterk seizoen achter de rug. De Nederlander was een vaste basisspeler in het team dat de achtste finales van de Europa League haalde (mede dankzij het uitschakelen van Ajax) en via een vierde plek in de Bundesliga een historische kwalificatie voor de Champions League afdwong.

Of Doekhi met Union Berlin het miljardenbal ingaat valt nog te bezien, want hij heeft zich in de kijker gespeeld. Vanuit Italië is er interesse van kampioen Napoli, dat Min-jae Kim kwijt gaat raken aan Bayern München en op zoek is naar een mogelijke vervanger. Ook AS Roma en het Engelse West Ham hebben interesse. In tegenstelling tot Napoli (en Union Berlin) spelen deze teams volgend jaar niet in de Champions League, maar in de Europa League.

Union Berlin nam Doekhi vorig jaar transfervrij over van Vitesse. De verdediger tekende toen een driejarig contract en ligt nu dus nog voor twee jaar vast, tot medio 2025.

Rond het tweeluik met Ajax sprak VI met Danilho Doekhi: 

Spelersprofiel

D. Doekhi


Geboortedatum:
30 juni 1998
Leeftijd:
25
Geboorteplaats:
Rotterdam
Nationaliteit
Nederland
Lengte:
1,90 m
Gewicht:
83 kg
Huidige club:
Union Berlin
Nationaal team:
Netherlands Under 23
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.