Italiaanse international diep door het stof na vechtpartij met fan

Reacties

Domenico Berardi is in opspraak geraakt in Italië. De sterspeler van Sassuolo raakte slaags met een supporter van tegenstander Modena. Nu biedt de international zijn excuses aan.

Italiaanse international diep door het stof na vechtpartij met fan

'Ik wil mijn excuses aanbieden', begint Berardi via zijn Instagram-account zijn mea culpa. Via uitgelekte beelden is te zien hoe de Italiaan zijn emoties na afloop van het Coppa Italia-duel niet de baas is. Meerdere mensen moeten Berardi in toom houden.

In de publieke ruimte voor het stadion werd Berardi aangesproken op de uitschakeling in het toernooi. Modena, vorig jaar nog actief in de Serie C, stuntte. Dat ging ten koste van Sassuolo. Berardi zat nog vol frustratie en kon zichzelf niet onder controle houden. 'Wij zijn professionals en we moeten vooral een voorbeeld zijn voor jongeren en kinderen. Vandaag gedroeg ik me niet zo.'

Toch had Berardi, 24-voudig international en Europees kampioen met de Azzuri, ook een verklaring voor de escapade. 'Dat komt omdat de dingen waar ik het meest van hou, zoals mijn vrouw en mijn zoon, opzettelijk beledigd werden. Dat gaf me een diepe pijn. Maar nogmaals, ik excuseer me naar mijn tegenstanders.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Serie A
Meer over Serie A
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.