Isco neemt tegen zijn oude club honneurs waar voor Ronaldo

Reacties

Real Madrid heeft geprofiteerd van de nederlaag van Valencia. Dankzij een succes zonder franje bij hekkensluiter Málaga staat De Koninklijke derde in La Liga (1-2).

Isco neemt tegen zijn oude club honneurs waar voor Ronaldo

Trainer Zinedine Zidane achtte het raadzaam om Cristiano Ronaldo vrijaf te geven. Net als Luka Modric en Gareth Bale hoefde de aanvaller zich niet te melden voor het uitduel met Málaga. De Portugese ster had in ieder van zijn laatste negen duels voor Real gescoord, met een totaal van zestien goals als resultaat.

Op bezoek bij hekkensluiter Málaga nam Isco de honneurs waar voor Ronaldo. Na bijna een half uur opende hij de score door de bal bij een vrije trap over de muur en in het vijandelijke doel te schieten. De aanvallende middenvelder liet het uitbundige juichen achterwege uit respect voor zijn oude club Málaga, die hij in 2013 voor een bedrag van dertig miljoen euro verruilde voor Real Madrid.

Málaga dook enkele keren gevaarlijk op voor het Madrileense doel, maar de gedoodverfde degradant was niet bij machte de uittredende kampioen pijn te doen. Na ruim een uur besliste Real de wedstrijd. Op aangeven van Isco bracht Casemiro met een simpele intikker de 0-2 op het scorebord. Diego Rolan redde in blessuretijd de eer voor Málaga.

Door het resultaat ging Real Madrid voorbij aan Valencia, dat zaterdag had verloren bij Barcelona. Woensdag volgt het thuisduel met Athletic de Bilbao, dat als laatste test fungeert voor de eerste halve finale in de Champions League tegen Bayern München een week later.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.