Inzaghi vol lof over 'positieve kerel' Dumfries: 'Zeker een meerwaarde'

Reacties

Denzel Dumfries begint zijn draai te vinden bij Internazionale. Trainer Simone Inzaghi prees de Oranje-international na het duel met Spezia.

Inzaghi vol lof over 'positieve kerel' Dumfries: 'Zeker een meerwaarde'
© Pro Shots
Internazionale
Internazionale
2 - 0
Spezia
Spezia

Dumfries stond woensdag voor de vierde keer dit Serie A-seizoen aan de aftrap. Door de blessure van Matteo Darmian keerde de Oranje-international terug in de basis bij Internazionale.

Het optreden van de rechtsback kon Inzaghi bekoren. 'Ik ben zeer tevreden. Hij deed het heel goed', aldus de trainer. 'Hij stond de laatste duels aan de kant omdat Darmian het goed deed. Hij komt ook uit een andere competitie.'

Inzaghi is bijzonder gelukkig met Dumfries in zijn selectie. 'Je moet geduld hebben, want hij is zeker een meerwaarde voor mij en Inter. Hij is een positieve kerel, die altijd alles geeft op de trainingen en goed in de kleedkamer past.'

De trainer hoopt komend weekend tegen AS Roma ook over zijn andere Oranje-international, Stefan de Vrij, te kunnen beschikken. 'Dat gaan we zien de komende dagen. Hij is op de weg terug, zaterdag is 22 dagen na zijn blessure', zei Inzaghi over de verdediger, die geblesseerd terugkwam van zijn verplichtingen met het Nederlands elftal.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.