Uitvallen De Vrij dreigt grote gevolgen te hebben voor Inter

Reacties

Stefan de Vrij heeft tien tot veertien dagen nodig om te herstellen van een hamstringblessure. Dat meldt La Gazzetta dello Sport op basis van informatie die verkregen is vanuit de Italiaanse topclub.

Uitvallen De Vrij dreigt grote gevolgen te hebben voor Inter
© Pro Shots

De herstelperiode betekent dat De Vrij twee belangrijke wedstrijden moet missen. De Nerazzurri spelen zondagavond tegen Serie A-koploper Napoli. In dat duel hoopt Inter de achterstand op de concurrent uit Napels met een zege te verkleinen tot vier punten. Drie dagen later staat voor de ploeg van trainer Simone Inzaghi de belangrijke Champions League-wedstrijd tegen Shakhtar Donetsk op het programma. In dat duel hopen de Italianen de laatste stap naar plaatsing voor de knock-outfase te zetten (zie hieronder de stand).

UEFA Champions League

Stand Groepsfase Groep D UEFA Champions League 2021/2022

Europa

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Real Madrid
6
5
0
1
14-3
+11
15
2
Internazionale
6
3
1
2
8-5
+3
10
3
Sheriff Tiraspol
6
2
1
3
7-11
-4
7
4
Sjachtar Donetsk
6
0
2
4
2-12
-10
2
* Actueel tot en met 15 mrt. 2024

De hoop bij Inter is dat De Vrij bij de uitwedstrijd tegen Venezia op 27 november weer beschikbaar is. Voor de 29-jarige verdediger ging het zaterdag vlak voor tijd mis in de WK-kwalificatiewedstrijd tegen (2-2). De Vrij raakte geblesseerd aan zijn hamstring en moest vervangen worden door Matthijs de Ligt. Het positieve nieuws is dat er geen sprake is van een scheur in zijn hamstring.

Bondscoach Louis van Gaal heeft richting de beslissende WK-kwalificatiewedstrijd van Oranje tegen Noorwegen overigens geen vervanger opgeroepen voor De Vrij.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.