Interlandvloek weer voelbaar bij Ajax-opponent Borussia Dortmund

Reacties

Borussia Dortmund en interlands, het is dit seizoen geen gelukkige combinatie. De aanstaande tegenstander van Ajax in de Champions League ziet weer de nodige spelers aangeslagen terugkeren van interlandverplichtingen.

Interlandvloek weer voelbaar bij Ajax-opponent Borussia Dortmund
© Pro Shots

'We moeten de spelers laten gaan, we zijn dat verplicht', zei Sebastian Kehl. De oud-international, die bij BVB verantwoordelijk is voor de profafdeling, ziet met lede ogen zijn spelers uitvliegen. In de vorige interlandperiode keerden Marco Reus, Luca Unbehaun en Giovanni Reyna geblesseerd terug.

Ook deze ronde interlands leverde al weer een nieuwe stroom richting de Dortmund-ziekenboeg op. Thorgan Hazard, Thoman Meunier, Raphael Guerreiro en Youssoufa Moukoko keerden vanwege fysieke ongemakken voortijdig terug. Manuel Akanji (foto) voegde zich zondag bij dat lijstje. Vanwege hamstringproblemen verliet hij het kamp van Zwitserland.

Het is een volgende tegenvaller voor Borussia Dortmund, dat toch al geplaagd wordt door blessureleed. Erling Haaland lijkt daarentegen wel hard op weg zijn fysieke problemen achter zich te laten in de aanloop naar het Champions League-duel met Ajax van dinsdag 19 oktober. De spits had vanwege een dijbeenblessure moeten afzeggen voor de interlands van Noorwegen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.