Inter verlost peperdure Sánchez van bijrol in Manchester

Reacties

Alexis Sánchez heeft zijn gewenste transfer te pakken. De aanvaller vertrekt bij Manchester United om op huurbasis te gaan voetballen voor Internazionale.

Inter verlost peperdure Sánchez van bijrol in Manchester

De dertigjarige Sánchez was hot toen hij in januari 2018 besloot te vertrekken bij Arsenal. Chelsea, Manchester City en Manchester United meldden zich voor de Chileense international, die uiteindelijk koos voor een verhuizing naar Old Trafford. United telde 34 miljoen euro voor hem neer en gaf hem een waar monstersalaris van naar verluidt zo'n 25 miljoen euro per jaar. Inter betaalt naar verluidt slechts een klein deel van dat salaris.

Financieel is Sánchez duidelijk beter geworden van de deal, maar daar bleef het ook bij. Geen moment haalde de aanvaller het niveau dat hij bij Arsenal met grote regelmaat etaleerde en al snel belandde hij op de bank. Ook dit seizoen was er voor Sánchez nauwelijks perspectief op speeltijd. Bij Internazionale hoopt de dribbelaar zijn carrière nieuw leven in te blazen.

Sánchez is na Romelu Lukaku al de tweede Manchester United-aanvaller die deze zomer naar de Nerazzurri verhuist.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Internazionale
Meer over Internazionale
Meer Manchester United
Meer over Manchester United
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.