Inter-miskoop João Mário keert terug naar zijn oude liefde

Reacties

Sporting Portugal heeft de rentree van João Mário afgerond. De 27-jarige middenvelder wordt gehuurd van Internazionale.

Inter-miskoop João Mário keert terug naar zijn oude liefde
© Pro Shots

Mário doorliep de opleiding van Sporting, waar hij al op jonge leeftijd een basisplaats veroverde. Ook bij de Portugese nationale ploeg greep hij zijn kans en werd hij in 2016 als basisspeler Europees kampioen. Daarmee wekte hij de interesse van veel Europese topclubs, maar het was Inter dat toesloeg.

Als cadeautje voor nieuwe trainer Frank de Boer werd Mário voor liefst 45 miljoen euro binnengehaald. In zijn eerste seizoen in Italië kwam de middenvelder nog tot dertig optredens in de Serie A, maar Mário kon zijn hoge prijskaartje niet waarmaken. Na anderhalf jaar besloot Inter hem daarop te verhuren aan West Ham United en afgelopen seizoen speelde hij op huurbasis voor Lokomotiv Moskou.

Nu wordt de centrale middenvelder dus voor de derde keer op rij verhuurd. Bij zijn oude liefde uit Lissabon gaat hij proberen zijn carrière nieuw leven in te blazen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Internazionale
Meer over Internazionale
Meer Sporting Portugal
Meer over Sporting Portugal
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.