Inter Miami prikt datum voor debuutwedstrijd Messi

Reacties

Amerikaanse voetballiefhebbers mogen 21 juli in hun agenda omcirkelen. Dat is de datum waarop het debuut van Lionel Messi bij Inter Miami gepland staat. Dat heeft eigenaar Jorge Mas Amerikaanse verslaggevers toevertrouwd.

Inter Miami prikt datum voor debuutwedstrijd Messi
© Pro Shots

Op die dag staat in het DRV PNK Stadium een wedstrijd in de Leagues Cup gepand, het Mexicaanse Cruz Azul is op bezoek voor wat een eervolle wedstrijd moet worden. De Leagues Cup is een zomertoernooi tussen ploegen uit de MLS en de Liga MX, de hoogste competities in de beide landen. Mas blies in het persgesprek hoog van de toren over zijn nieuwe aanwinst.

'Ik denk dat er in de sportgesprekken in de VS altijd een tijdperk vóór en een tijdperk na Messi zal zijn. Ik geloof er sterk in dat we in Noord-Amerika en de VS de beste, of anders toch de op één na beste competitie ter wereld kunnen creëren. Het belang van deze aankondiging kan ik niet genoeg benadrukken. Dat 's werelds beste speler hier nu speelt, is significant voor onze competitie en voor het ecosysteem van het Amerikaanse voetbal.'

Bekijk hier al onze video's
Meer L. Messi
Meer over L. Messi
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.