Inter Miami bevestigt plannen om superduo te herenigen

Reacties

Gerardo Martino heeft bevestigd dat Inter Miami voornemens is om Luis Suárez naar Amerika te halen. De trainer van de MLS-club heeft dat op een persconferentie laten weten. Suárez zou dan herenigd worden met zijn vriend Lionel Messi.

Inter Miami bevestigt plannen om superduo te herenigen
© Pro Shots
Charlotte
Charlotte
1 - 0
Inter Miami
Inter Miami

Er gingen al langer geruchten rondom Suárez en Inter Miami. De Uruguayaan wilde in een eerder stadium Grêmio al verlaten voor een avontuur in de MLS, maar de transfer had veel haken en ogen. Op een persmoment heeft Martino laten weten dat Inter Miami opnieuw een poging gaat wagen. 'Voor komend seizoen hebben we een analyse mét en één zonder Luis Suárez gemaakt.'

De Argentijn liet weten dat de club hem er graag bij heeft. 'Als de mogelijkheid er ligt om hem naar Inter Miami te halen, zullen we proberen toe te slaan.' Inter Miami speelt komende zondag de laatste wedstrijd van het seizoen tegen Charlotte FC. De club gaat daarna proberen Suárez vast te leggen voor het seizoen 2024. Suárez heeft al aangegeven te vertrekken bij Grêmio.

Mocht het tot een transfer komen, dan worden Suárez en Messi herenigd. De twee vormden jarenlang een uiterst succesvol duo bij Barcelona. De twee Zuid-Amerikanen zijn daarnaast goede vrienden van elkaar en woonden in Spanje ook naast elkaar. Suárez zou bij Inter ook oud-ploeggenoten Jordi Alba en Sergio Busquets treffen.

MLS

Stand Eastern Conference MLS 2023

Verenigde Staten

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
13
Chicago Fire
34
10
10
14
39-51
-12
40
14
Inter Miami
34
9
7
18
41-54
-13
34
15
Toronto FC
34
4
10
20
26-59
-33
22
* Actueel tot en met 12 feb. 2024
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.