Theater Suárez nu in Brazilië: ex-Ajacied smeert tegenstander kaart aan

Reacties

Hoe kun je als speler het maximale uit een (vermeende) overtreding van een tegenstander halen? Luis Suárez weet wel raad met dat vraagstuk. De ex-Ajacied liet zich in de uitwedstrijd tegen Internacional van zijn meest theatrale kant zien.

Theater Suárez nu in Brazilië: ex-Ajacied smeert tegenstander kaart aan
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

De nu 36-jarige Suárez staat onder contract bij Grêmio en had het met zijn club lastig in de uitwedstrijd tegen Internacional. Grêmio verloor in het spektakelstuk met 3-2. Na afloop ging het niet alleen over de goals, maar ook over de valpartij van Suárez in een duel met de Braziliaanse verdediger René.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

De voormalige topspits van Ajax, Liverpool en Barcelona merkte dat zijn tegenstander met een hoog geheven been het duel aanging en probeerde dat maximaal uit te buiten. De Uruguayaan ging naar de grond, duwde zichzelf omhoog en rolde door. Het zag er zeker in de herhaling nogal onnatuurlijk en kolderiek uit. De Braziliaanse regie bracht in beeld dat René lachend werd aangekeken door Suárez, die de mandekker tot zijn tevredenheid geel zag krijgen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.