'Inter intensiveert interesse in Gudmundsson en krijgt vraagprijs te horen'

Reacties

De toekomst van Albert Gudmundsson lijkt bij Internazionale te liggen. De koploper van de Serie A wil doorpakken in de jacht op de 26-jarige IJslander, die zelf ook openstaat voor een binnenlandse transfer.

'Inter intensiveert interesse in Gudmundsson en krijgt vraagprijs te horen'
© Pro Shots

In het shirt van Genoa is Gudmundsson bezig aan een uitstekend seizoen. De voormalig aanvaller van PSV en AZ heeft zich in de kijker gespeeld van verschillende topclubs. Volgens Gazzetta dello Sport is Inter het meest concreet. Genoa voelt dat Gudmundsson na dit seizoen niet meer te houden is en heeft de vraagprijs naar verluidt vastgesteld op dertig miljoen euro.

Inter is niet van plan om dat bedrag meteen op te hoesten. Het plan is om Gudmundsson te huren met een verplichte optie tot koop. De aanvaller wil zelf graag in Italië blijven en wimpelde de interesse van Tottenham Hotspur af. In de winterse transferwindow kon Gudmundsson al overstappen naar Fiorentina, maar de uitblinker van Genoa zette hoger in.

Schoonmaak Inter
Dat lijkt een goede keuze te zijn geweest, want Inter wil de voorhoede komende zomer versterken. Het contract van Alexis Sánchez wordt naar alle waarschijnlijkheid niet verlengd, terwijl ook een oplossing moet worden gevonden voor Joaquín Correa. De Argentijn wordt dit seizoen verhuurd aan Olympique Marseille en heeft geen toekomst in het blauw-zwarte deel van Milaan. 

Bekijk hier al onze video's
Meer Serie A
Meer over Serie A
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.