Inter geeft signaal af: niet alle sterren hoeven verkocht te worden

Reacties

Internazionale raakte Romelu Lukaku afgelopen zomer kwijt, maar houdt die andere topspits binnenboord. Lautaro Martínez heeft zijn handtekening gezet onder een nieuw contract in Milaan.

Inter geeft signaal af: niet alle sterren hoeven verkocht te worden
© Pro Shots

Martínez lag nog tot de zomer van 2023 vast, maar heeft voor drie jaar bijgetekend, tot medio 2026. Volgens Italiaanse media is de gelimiteerde afkoopsom die in het vorige contract van de Argentijn stond verwijderd. Dit bedrag lag op 111 miljoen euro en vorig jaar, voordat de extreme financiële zorgen aan het licht kwamen, dacht Barcelona er nog aan om dit bedrag op tafel te leggen.

De 24-jarige Martínez is bezig aan zijn vierde seizoen bij Inter, dat de aanvaller in 2018 voor zo'n 25 miljoen euro overnam van Racing Club. Martínez speelde tot dusver 144 wedstrijden voor Inter en was daarin 54 keer trefzeker. Vorig seizoen had hij met zeventien competitiedoelpunten een behoorlijk aandeel in de Scudetto van de Nerrazzuri.

Eerder op de donderdag maakte Inter bekend dat het in het afgelopen boekjaar een enorm verlies heeft geleden. Mede daardoor werden Lukaku en Achraf Hakimi in de zomer voor grote bedragen verkocht. Met het nieuwe contract voor Martínez laat Inter zien dat niet alle sterren verkocht hoeven te worden. 

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.