Iniesta toont klasse in Japan met fenomenaal doelpunt

Reacties

Andrés Iniesta heeft zaterdag op fenomenale wijze gescoord voor Vissel Kobe. Het betekent het eerste doelpunt van de 34-jarige spelmaker sinds zijn verhuizing naar Japan.

Iniesta toont klasse in Japan met fenomenaal doelpunt

De thuiswedstrijd tegen Jubilo Iwata was een kwartier oud toen Iniesta de aanval op het middenveld zelf opzette en de bal uiteindelijk weer kreeg aangespeeld van Lukas Podolski. Met een typische Iniesta-aanname speelde de Barcelona-icoon zichzelf vervolgens vrij voor de keeper, die hij omspeelde: 1-0.

Zijn eerste doelpunt in de J-League, en tevens pas zijn tweede treffer in het kalenderjaar na zijn doelpunt in de bekerfinale van vorig seizoen tegen Sevilla (5-0), leverde Iniesta zijn tweede zege in Japanse dienst op. Na rust maakte Kyogo Furuhashi er 2-0 van, voordat Kengo Kawamata uit een strafschop nog wat terug deed.

Vissel Kobe bivakkeert in de subtop van de Japanse competitie. Sinds Iniesta, die na het WK een punt zette achter zijn interlandloopbaan, transfervrij overkwam van Barcelona wonnen de Japanners twee competitieduels, speelden er een gelijk en verloren er twee. Tijdens de laatste twee duels ontbrak Iniesta nog wegens een korte vakantie.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.