Infantino verlaat duel van Oranje razendsnel en duikt op bij andere wedstrijd

Reacties

Gianni Infantino heeft een drukke middag achter de rug. De voorzitter van de FIFA was aanwezig bij zowel Nederland – Qatar als Ecuador – Senegal, wedstrijden die allebei om 16.00 uur begonnen.

Infantino verlaat duel van Oranje razendsnel en duikt op bij andere wedstrijd
© NOS
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!
Ecuador
Ecuador
1 - 2
Senegal
Senegal
Nederland
Nederland
2 - 0
Qatar
Qatar

Infantino werd in de openingsfase van het duel tussen Nederland en Qatar gespot op de tribune van het Al Bayt Stadium en was in de tweede helft vijftig kilometer verderop aanwezig in het Khalifa International Stadium, waar Ecuador en Senegal elkaar troffen.

Volgens Google Maps duurt het circa veertig minuten om van Al-Khor naar dat in Al-Rayyan te rijden, al is het ook mogelijk dat Infantino zich per helikopter verplaatste. Opvallend is het in ieder geval wel.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.