Indrukwekkende Arthur figurant in opzienbarende Liverpool-rentree

Reacties

Of Arthur Melo een week geleden al van de Papa John's Trophy had gehoord, is maar de vraag. Dinsdagavond kwam de Braziliaan op eigen verzoek echter in actie in het toernooi dat plaatsvindt in de onderste regionen van het Britse voetbal. En hij werd ook nog figurant bij een opmerkelijke rentree.

Indrukwekkende Arthur figurant in opzienbarende Liverpool-rentree

Met het onder 23-elftal van The Reds reisde de middenvelder mee naar Rochdale. Dat wilde hij zelf graag, om vlieguren te maken en te wennen aan het spel van trainer Jürgen Klopp. Daar leverde Arthur een aantal vrije dagen voor in. Zaterdag deed hij hetzelfde, door mee te spelen tegen het tweede elftal van Leicester City.

Arthur liet zich zien, eiste de bal veelvuldig op, veroverde ballen en kafferde af en toe een medespeler uit nadat hij een bal verkeerd aangespeeld kreeg, schrijft The Liverpool Echo. Het meest memorabele moment van de wedstrijd draaide echter niet om de international van de Goddelijke Kanaries.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Meer dan tien jaar nadat hij voor het laatst een wedstrijd in het shirt van Liverpool had gespeeld, mocht de 33-jarige Jay Spearing Arthur namelijk na een uur vervangen. De routinier, deze zomer teruggekeerd en tevens coach van het onder 18-elftal van The Reds, won toen in de Europa League van Hearts. Daarna raakte hij op het tweede plan en vertrok hij. Nu trok hij het shirt van zijn jeugdliefde eindelijk weer aan. Overigens verloor Liverpool wel in Rochdale (1-0).

Jay Spearing in het shirt van zijn vorige werkgever Tranmere Rovers.
© Imago
Jay Spearing in het shirt van zijn vorige werkgever Tranmere Rovers.
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.