In ongenade geraakte Willems blijft thuis voor halve finale Europa League

Reacties

Jetro Willems is er donderdag niet bij wanneer Eintracht Frankfurt opnieuw de degens kruist met Chelsea. Trainer Adi Hütter liet Willems woensdag achter in Duitsland, terwijl de rest van de selectie op het vliegtuig stapte naar Londen.

In ongenade geraakte Willems blijft thuis voor halve finale Europa League

Willems maakt een moeilijke periode door bij zijn Duitse werkgever. Hij wordt niet meer gezien als optie voor de defensie en deed slechts een minuut mee in de eerste ontmoeting met Chelsea, die onbeslist eindigde (1-1).

Afgelopen weekend mocht Willems op het middenveld starten tegen Bayer Leverkusen, maar trainer Hütter haalde hem nog voor de rust naar de kant. Het stond op dat moment al 6-1 voor Leverkusen, wat tevens de eindstand zou worden. Bild velde nadien een stevig oordeel over Willems.

'Vier passes, zestien balcontacten, het was helemaal niets. Alleen zonder hem kwam Eintracht nog ergens in de wedstrijd', merkte de krant kritisch op. Het lijkt erop dat Willems nu de prijs betaalt voor zijn zwakke optreden. Hütter laat de verdediger thuis voor het weerzien met Chelsea, ook al is Willems niet geblesseerd of geschorst.

Sébastien Haller haakt wel weer aan bij Eintracht. De aanvaller kwam eind maart voor het laatst in actie bij zijn club en werd sindsdien geplaagd door een ribblessure. Of de Fransman daadwerkelijk in actie komt tegen Chelsea valt nog te bezien: Haller heeft nog niet veel trainingen achter de rug bij zijn club.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.