In Madrileense keepercarrousel dreigt Zidane-telg het onderspit te delven

Reacties

De strijd om de rol van tweede keeper achter de onomstreden Thibaut Courtois ligt open. Deze strijd bij Real Madrid dreigt een voornaam slachtoffer te krijgen: Luca Zidane.

In Madrileense keepercarrousel dreigt Zidane-telg het onderspit te delven
© Pro Shots

Alphonse Aréola komt niet meer voor in de plannen van De Koninklijke. Een langer verblijf van de Franse goalie, die wordt gehuurd van Paris Saint-Germain, lijkt niet aan de orde. Het vertrek van de huurling zorgt voor een vacature. Andriy Lunin (21) heeft naar verluidt de beste papieren om de nieuwe stand-in van Courtois te worden.

De Oekraïense doelman heeft weliswaar de laatste seizoenen niet bijster veel ervaring opgedaan tijdens zijn huurperiodes bij Leganés, Real Valladolid en Real Oviedo, maar hij geniet volgens Marca wel de voorkeur van de technische leiding van Real Madrid.

De terugkeer van Lunin betekent dat er gesneden wordt in het te volle arsenaal aan keepers. Luca Zidane is een logisch slachtoffer gezien zijn aflopende contract en ogenschijnlijk gebrekkige perspectieven in de Spaanse hoofdstad. De 21-jarige zoon van hoofdtrainer Zinedine Zidane heeft weliswaar in het verleden twee duels in de Madrileense hoofdmacht gespeeld, maar speelde dit seizoen zijn wedstrijden bij Racing Santander in de Segunda División.

Voor Luca Zidane zal het slechte nieuws niet als een verrassing komen. Enkele weken geleden liet hij al weten te spelen met de gedachte zijn geluk in Frankrijk te beproeven. Hij is de tweede zoon die Zidane senior ziet vertrekken uit Madrid. In 2017 liet ook Enzo Zidane Real Madrid achter zich. Zizou heeft ook bij een vertrek van Luca nog twee ijzers in het Madrileense vuur: Theo (17) en Elyaz (14).

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Real Madrid
Meer over Real Madrid
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.