'In de gesprekken met Arne Slot kreeg ik veel vertrouwen'

Reacties

Ramiz Zerrouki kan niet wachten om te beginnen bij Feyenoord. Zijn transfer naar de kampioen van Nederland werd deze week definitief afgerond: Zerrouki komt over van FC Twente en tekent in De Kuip tot 2027.

'In de gesprekken met Arne Slot kreeg ik veel vertrouwen'
© Pro Shots

Zerrouki had zo zijn redenen om voor Feyenoord te kiezen. Hij kon drie keer eerder naar die club, maar Twente werkte steeds niet mee. 'Feyenoord heeft ook na de winterstop Europees voetbal gespeeld en speelde om de titel. Dan denk je soms: daar had ik deel van uit kunnen maken. Uiteindelijk lopen dingen zoals ze lopen. Ik ga hier vanaf het nieuwe seizoen spelen en daar kijk ik naar uit', zegt Zerrouki via de Feyenoord-kanalen.

'Feyenoord is een grote club met geweldige supporters. Daar komt ook nog bij dat ik veel vertrouwen kreeg van de gesprekken met de trainer (Arne Slot, red.). Ik heb een mooi plaatje voor mezelf gezien. Ik wil me dagelijks keihard inzetten voor het team. Je wil als individu beter worden, maar ook als geheel. Als ik iedere dag mijn inzet toon, kan ik mijn steentje goed bijdragen', zegt Zerrouki.

Bekijk hier al onze video's
Meer R. Zerrouki
Meer over R. Zerrouki
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.