Immers: 'Ik ben in Den Haag geboren en ga hier neer'

Reacties

Lex Immers mag zich na zaterdagavond eeuwtopscorer noemen van ADO Den Haag. De Ras-Hagenees heeft zich er inmiddels bij neergelegd: hij is en zal een kind van de club blijven.

Immers: 'Ik ben in Den Haag geboren en ga hier neer'

Met zijn twee goals had Immers een flink aandeel in de 5-0 zege op FC Utrecht waarmee ADO een enorme stap richting handhaving zette. Met zijn 29 goals blijft Immers ploeggenoot Nasser El Khayati twee goals voor op de Haagse topschutterslijst van deze eeuw.

'Nou scheids, fluit maar af dan. Leuk om te horen', zo reageerde Immers na afloop bij FOX Sports met een kwinkslag op die statistiek. Al snel keek hij naar het teambelang. 'Met nog drie punten erbij denk ik dat we naar volgend seizoen kunnen kijken.'

Immers verlengde onlangs zijn contract met drie seizoenen. In die verbintenis is tevens afgesproken de drie jaar daarna in dienst van ADO in een andere functie door te gaan. Normaal had Immers niet zoveel met omschrijvingen als kind van de club.

'Nee doe normaal, dacht ik dan. Ik doe gewoon mijn ding. Maar uiteindelijk, als je dan zoveel jaar bij ADO speelt en alleen maar mooie seizoenen heb meegemaakt en steeds belangrijk bent geweest. Dan snap ik het wel. Het klinkt misschien raar, maar ik ben hier geboren en ik ga hier neer. Eeuwig kind van ADO? Zo is het.'

'De tweede helft van FC Utrecht leek bij vlagen op werkweigering'
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.