'Ik weet zeker dat Messi volgend jaar terugkeert bij Argentinië'

Reacties

Lionel Messi is niet definitief gestopt als international van Argentinië. Dat is althans de stellige overtuiging van Jorge Burruchaga, teammanager van de Argentijnse nationale ploeg.

'Ik weet zeker dat Messi volgend jaar terugkeert bij Argentinië'

Messi kwam sinds het WK in Rusland niet meer uit voor Argentinië. Op eigen verzoek werd de superster van Barcelona telkens buiten de selectie gelaten. Toen de balvirtuoos onlangs de vraag kreeg of hij ooit nog voor zijn land zou spelen, werd al duidelijk dat de deur nog open staat. 'Dat denk ik wel', zei Messi.

Burruchaga gaat tegenover Goal nog een stapje verder. 'Er is nog geen datum geprikt voor zijn terugkeer. Hij zal dit jaar sowieso niet meer terugkeren. Maar het is onmogelijk dat hij nooit meer voor Argentinië zal spelen. Ik weet zeker dat hij volgend seizoen weer deel uitmaakt van de Argentijnse ploeg.'

De 31-jarige Messi heeft een moeizame relatie met de Argentijnse nationale ploeg. In 128 interlands scoorde hij al 65 keer, maar toch ligt de sterspeler vaak onder vuur in de media en bij de achterban. Zodra Messi zich dan even niet beschikbaar stelt, roepen diezelfde mensen weer om zijn terugkeer.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.