Ihattaren-strijd verhardt: Sampdoria overweegt juridische stappen

Reacties

Sampdoria is niet van plan zich neer te leggen bij de beschuldigingen van Mohamed Ihattaren. De Italiaanse club denkt aan juridische stappen tegen de oud-PSV'er.

Ihattaren-strijd verhardt: Sampdoria overweegt juridische stappen

Ihattaren uitte in De Telegraaf zijn grote ongenoegen over de handelswijze van Sampdoria. De Italiaanse club die hem had gehuurd van Juventus, zou nauwelijks naar hem hebben omgekeken.

Sampdoria-voorzitter Marco Lanna deed de aantijgingen af als 'grote leugens'. De club herhaalt in een statement zich helemaal niet te herkennen in de beschuldigingen van Ihattaren. 'We zijn al onze verplichtingen nagekomen. De speler zelf heeft besloten zonder bericht weg te gaan.'

Sampdoria waarschuwt voor gerechtelijke stappen tegen Ihattaren. 'We behouden ons het recht voor om op de juiste plek ons imago te beschermen en om actie te ondernemen om de schade te verhalen die is veroorzaakt door de afwezigheid van de speler die dat helemaal zelf heeft veroorzaakt.'

Ihattaren richt zich nu volledig op zijn rentree. Het talent kwam op 24 april vorig jaar voor het laatst in actie. Hij is blij dat Juventus wil meedenken over een nieuwe verhuurperiode. FC Utrecht hoopt Ihattaren voor anderhalf jaar vast te leggen. Tot hij een nieuwe club heeft, doet hij er in het Olympisch Stadion onder leiding van Fysiomed alles aan om zo snel mogelijk fit te worden.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.