Ihattaren laat van zich horen en werkt met Vanenburg aan rentree

Reacties

Mo Ihattaren heeft woensdag weer eens van zich laten horen. De aanvallende middenvelder plaatste op zijn sociale kanalen een foto waar op te zien is dat hij weer in training is. Dat doet hij met oud-international Gerald Vanenburg.

Ihattaren laat van zich horen en werkt met Vanenburg aan rentree

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Sinds april van vorig jaar speelde Ihattaren geen officiële wedstrijd meer. En afgelopen zomer leek zijn vertrek bij PSV nog uit te kunnen pakken als een verlossing. Zijn stap naar Juventus en directe verhuur aan Sampdoria pakte in werkelijkheid echter dramatisch uit. Ihattaren was lange tijd onvindbaar voor zijn tijdelijke werkgever en vertrok halsoverkop naar Nederland.

FC Utrecht praat momenteel met Juventus over een mogelijke huur van de middenvelder annex aanvaller. De Domstedelingen geloven dat ze het toptalent op de rit kunnen krijgen en de grillen kunnen stabiliseren. De linkspoot is in ieder geval weer aan het werk geslagen om fit te geraken en zijn carrière een herstart te kunnen laten beleven.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.