Sampdoria reageert fel op 'grote leugens' Ihattaren

Reacties

Sampdoria herkent zich totaal niet in de woorden van Mo Ihattaren. Kersverse president Marco Lanna zet de voormalig PSV'er weg als leugenaar.

Sampdoria reageert fel op 'grote leugens' Ihattaren

'Het is allemaal onzin, het zijn grote leugens. Het hele interview is gelogen. Alle mensen bij Sampdoria zeggen dat hier geen letter van klopt', reageerde Lanna bij zijn presentatie als nieuwe voorzitter op de woorden van Ihattaren, die hard uithaalde naar Sampdoria. De Italiaanse club zou hem te veel aan zijn lot hebben over gelaten.

Lanna heeft ook een andere versie van het verhaal dat Ihattaren geen salaris heeft ontvangen. 'Het klopt dat hij niet heeft gekregen. Er ligt een duidelijke afspraak tussen onze advocaten en die van hem. Hij is vertrokken zonder iets te zeggen en we konden hem daarom een boete opleggen. Daar zien we van af, maar dat betekent ook dat we geen salaris hoeven te betalen tot eind januari. Dat is de deal.'

Ihattaren richt zich nu volledig op zijn rentree. Het talent kwam op 24 april vorig jaar voor het laatst in actie. Hij is blij dat Juventus wil meedenken over een nieuwe verhuurperiode. FC Utrecht hoopt Ihattaren voor anderhalf jaar vast te leggen. Tot hij een nieuwe club heeft, doet hij er in het Olympisch Stadion onder leiding van Fysiomed alles aan om zo snel mogelijk fit te worden.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.