Ighalo snoert criticasters de mond: 'Maakt me niet uit wat ze zeggen'

Reacties

Odion Ighalo heeft bij de FA Cup-wedstrijd tegen Derby County andermaal bewezen van toegevoegde waarde te zijn bij Manchester Untied. De noodhuurling staat na twee basisplaatsen op drie goals en wil onverstoorbaar verdergaan.

Ighalo snoert criticasters de mond: 'Maakt me niet uit wat ze zeggen'
© Pro Shots
Derby County
Derby County
0 - 3
Manchester United
Manchester United

Ighalo scoorde donderdagavond bij het duel met de ploeg van Phillip Cocu twee keer. Daarmee overschaduwde hij Wayne Rooney bij de wedstrijd van de legende tegen zijn oude club en werd de dertigjarige Nigeriaan de hoofdrolspeler. Opvallend, want de verwachtingen waren laag toen de ervaren spits zijn entree maakte op Old Trafford. Ighalo kwam vlak voor het verstrijken van de transferdeadline over van Shanghai Shenhua, nadat het Man Utd maar niet wilde lukken een goed alternatief te vinden voor de geblesseerde Marcus Rashford.

Voor Ighalo is het geen geheim dat velen in Engeland niet onder de indruk waren toen Man Utd de komst van de ex-aanvaller van Watford bevestigde. Hij probeert de kritiek te negeren. 'Het maakt me niet uit wat ze zeggen. We willen het momentum vasthouden en er nog een succesvol seizoen van maken. Zolang mijn teamgenoten in mij geloven en de manager en fans mij vertrouwen geven, blijf ik gewoon doorgaan', aldus Ighalo tegen de BBC.

Ole Gunnar Solskjaer liet weten erg tevreden te zijn over Ighalo. Volgens hem is het huren van de goalgetter simpelweg een slimme zet door de blessureproblemen bij The Red Devils. 'Als je een aanvaller haalt, wil je dat hij blij is en vertrouwen heeft. Ighalo is hier gekomen op het moment dat we een paar blessures hadden. Hij is een ander type dan wat we al hadden en heeft al een paar goede goals gemaakt', zei Solskjaer, die nog in het midden liet of Ighalo zondag ook start in de derby tegen Manchester City (aftrap 17.30 uur).

'Komst waanzinnige Bruno Fernandes is te laat, clubleiding reageerde misplaatst'
Bekijk hier al onze video's
Meer Manchester United
Meer over Manchester United
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.