Idrissi imponeert UEFA tijdens galavoorstelling AZ

Reacties

AZ maakte donderdagavond gehakt van Astana (6-0) en de UEFA was vooral onder de indruk van het optreden van Oussama Idrissi. De aanvaller van de Alkmaarders is een van de vier genomineerden voor de ereprijs Speler van de Week in de Europa League.

Idrissi imponeert UEFA tijdens galavoorstelling AZ
© Pro Shots

Idrissi was met zijn dribbels een constante plaag voor de defensie van Astana en zorgde in blessuretijd voor een passend slotakkoord van zijn glansoptreden, door de zesde goal van de avond te maken. Bij de verkiezing van de UEFA neemt Idrissi het op tegen Nicolás Pépé van Arsenal, Ryan Christie van Celtic en Franco Vázquez van Sevilla.

Het is al voor de tweede keer in dit nog jonge Europa League-seizoen dat een speler van een Nederlandse club wordt genomineerd voor de titel Speler van de Week. In de tweede speelronde maakte PSV'er Donyell Malen kans op de trofee, maar hij werd afgetroefd door Gabriel Martinelli van Arsenal. In de eerste speelronde won Claudiu Keșerü van Ludogorets.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.