Icardi hoopt op snelle terugkeer Messi en looft Argentijnse teamspirit

Reacties

Mauro Icardi hoopt dat hij Lionel Messi snel weer mag begroeten bij het nationale elftal van Argentinië. Sinds de uitschakeling op het WK in Rusland speelde de aanvaller van Barcelona niet meer voor La Albiceleste. Ondertussen werkt interim-bondscoach Lionel Scaloni aan herstel.

Icardi hoopt op snelle terugkeer Messi en looft Argentijnse teamspirit

'Hij is de beste speler van de wereld en we hopen allemaal dat hij terugkeert, zeker nu de Copa América-duels eraan komen', zei Icardi na afloop van de gewonnen wedstrijd tegen Mexico van woensdag (2-0). Het toernooi om de Copa América wordt in de zomer van 2019 gehouden in Brazilië.

Icardi scoorde tegen Mexico voor het eerst als international. 'Ik miste nog een goal. Daar wachtte ik lang op en nu ben ik blij. Het voelt niet goed om lang niet te scoren. Dan wordt er veel over je gesproken. Ik hoop dat ik nu zo kan doorgaan. We zijn echt een goede groep. We kunnen nog groeien en we zijn tevreden met het werk van de staf.'

Scaloni nam het stokje na het WK tijdelijk over van Jorge Sampaoli. Icardi ziet een langer verblijf van Scaloni wel zitten. 'De bond zal hun toekomst bepalen, maar ik kan in ieder geval zeggen dat er nu een sfeer heerst bij de nationale ploeg die ik nog nooit heb gevoeld. We voelen ons allemaal erg goed en er wordt aan iets heel belangrijks gebouwd. De vriendschap en de eenheid hier heb ik nog nooit gezien.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.