Icardi eerste van vele last minute-transfers van Galatasaray

Reacties

Mauro Icardi speelt dit seizoen bij Galatasaray. De Turkse club gaat de 29-jarige aanvaller voor een jaar huren van Paris Saint-Germain, waar de Argentijn weinig perspectief had. Daar blijft het niet bij voor Galatasaray, dat donderdag de laatste zaken kan doen op de transfermarkt.

Icardi eerste van vele last minute-transfers van Galatasaray
© Pro Shots

In tegenstelling tot Nederland en de meeste landen in Europa is de transfermarkt in Turkije geopend tot en met 8 september. Voor Turkse clubs is het donderdag dus Deadline Day en bij Galatasaray belooft het een drukke te worden. De komst van Icardi werd woensdag aangekondigd. De spits landde 's avonds met zijn gezin in Istanbul, waarna ook melding werd gemaakt van de aanstaande transfer.

Icardi, die bij Paris Saint-Germain op een zijspoor zat en niet werd ingeschreven voor de Champions League, wordt dus de nieuwe aanvalsleider bij het Galatasaray van trainer Okan Buruk. De aanvaller werd in de zomer van 2020 door PSG voor naar verluidt vijftig miljoen euro overgenomen van Internazionale, maar kon de hoge verwachtingen in Parijs nooit waarmaken. Ook door de enorme concurrentie in de aanvalslinie van PSG.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Rashica
Galatasaray is nog meer van plan op de Turkse Deadline Day. De club kondigde woensdagavond aan dat de komst van Milot Rashica, Yusuf Demir en Mathias Ross Jensen aanstaande is. Rashica, die in het verleden speelde bij Vitesse, wordt gehuurd van Norwich City. Voormalig Barcelona-speler Demir komt over van Rapid Wien en Ross Jensen van het Deense Aalborg.

Naast de komst van het viertal is Gala volgens Turkse media nog meer van plan. Niemand minder dan Juan Mata zou op weg zijn naar Istanbul. De 34-jarige Spanjaard is nog altijd transfervrij nadat een achtjarig dienstverband bij Manchester United ten einde kwam. Galatasaray trok deze zomer al veel spelers aan, onder wie Dries Mertens en Fredrik Midtsjø.

Bekijk hier al onze video's
Meer Galatasaray
Meer over Galatasaray
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.