'Ibrahimovic verruilt Manchester United voor LA Galaxy'

Reacties

Zlatan Ibrahimovic vervolgt zijn loopbaan bij Los Angeles Galaxy, als we FOX Deportes mogen geloven. De tv-zender pakt dinsdagochtend groot uit met de primeur, al is er nog veel onduidelijk over de vermeende transfer van de Zweedse spits naar de Major League Soccer.

'Ibrahimovic verruilt Manchester United voor LA Galaxy'

Al maanden is er onduidelijkheid over de toekomst van Ibrahimovic, die zijn aflopende contract bij Manchester United met een jaar kan verlengen. Eind vorige maand bevestigde de 35-jarige aanvaller in gesprek te zijn met de club over een langer verblijf. 'Ik heb een optie voor nog een jaar. Er is nog voldoende tijd om daar een beslissing over te nemen.'

Ibrahimovic wilde lange tijd niet eens aangeven of hij zou spreken met United over een langere samenwerking. Manager José Mourinho liep al wel op de zaken vooruit, door de verwachting uit te spreken dat de afgelopen zomer van Paris Saint-Germain overgekomen klasbak ook volgend seizoen op Old Trafford te bewonderen is.

De vraag is dus of dat gebeurt gezien het bericht van FOX Deportes, dat de moeite nam om Ibrahimovic al in een shirt van LA Galaxy te photoshoppen. De Spaanstalige tv-zender uit de Verenigde Staten komt echter niet met verdere details. Daardoor blijft het onduidelijk wanneer Ibrahimovic zou verkassen naar de Major League Soccer.

Voor United zou het een flinke tegenvaller zijn als Ibrahimovic alweer vertrekt. In zijn eerste seizoen in Engeland is de voormalig spits van Ajax van onschatbare waarde met 26 goals in 41 officiële duels. De laatste weken zat de clubtopscorer een schorsing uit wegens het uitdelen van een elleboogstoot aan Tyrone Mings.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.