Zlatan in gesprek met Manchester United over langer verblijf

Reacties

Zlatan Ibrahimovic heeft bevestigd dat hij gesprekken voert met Manchester United over een langer verblijf bij de club. De spits wil zich volledig blijven inzetten om zijn ambities ook in Engeland te verwezenlijken.

Zlatan in gesprek met Manchester United over langer verblijf

'We zullen zien wat er zal gebeuren, we zijn in gesprek', zei Ibrahimovic op een evenement voor zijn eigen parfumlijn. 'Ik heb een optie voor nog een jaar. Er is nog voldoende tijd om daar een beslissing over te nemen.'

De Zweed is gelukkig in Manchester. 'Ik heb het naar mijn zin. Als ik ergens instap, geef ik tweehonderd procent en doe ik waar ik goed in ben. Ik stap in, ga voor de kill en stap er weer uit.' Zlatan wil niet zonder prijzen vertrekken bij The Red Devils en voelt zich daarbij gesteund door José Mourinho. 'Ik laat een klus nooit onafgemaakt. Ik speel bij een van de grootste clubs ter wereld, met een geweldige manager. Hij is de perfecte manager voor deze club.'

Zlatan wilde lange tijd niet eens aangeven of hij in dialoog zou treden met de club over een langere samenwerking. Mourinho liep al wel op de zaken vooruit, door de verwachting uit te spreken dat de 35-jarige aanvaller ook volgend seizoen op Old Trafford te bewonderen is.

Vorige zomer kwam Ibrahimovic transfervrij over van Paris Saint-Germain. Hij tekende voor één jaar, met een optie voor een extra jaar, in Manchester. In alle competities was hij tot dusver 26 keer trefzeker voor United in 41 optredens. Desondanks slaagt zijn ploeg, momenteel de nummer vijf op de ranglijst, er niet in om mee te strijden om de Premier League-titel. Zlatan leidde United al wel naar de League Cup-winst met twee treffers in de eindstrijd tegen Southampton (3-2).

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.