Ibrahimovic heeft een missie: 'Ik ga alle records breken'

Reacties

Een gebrek aan zelfvertrouwen is Zlatan Ibrahimovic vreemd. De Zweedse vedette kijkt dan ook vol bravoure uit naar de start van het nieuwe seizoen.

Ibrahimovic heeft een missie: 'Ik ga alle records breken'

Op 3 maart begint voor LA Galaxy het nieuwe seizoen van de Major League Soccer (MLS) met een wedstrijd tegen Colorado Rapids. Ibrahimovic staat te trappelen om zich in de Amerikaanse competitie weer te laten zien.

'Ik zal jullie iets geven komend seizoen', zei de 37-jarige Zweed bij de presentatie van het nieuwe tenue van zijn club. 'Omdat ze zeggen dat ik oud ben, ga ik ervoor om elk MLS-record te breken in dit seizoen. Mijn boodschap aan de andere clubs is: ik ben er nog.'

Voor Ibrahimovic wordt het zijn tweede jaar in dienst van LA Galaxy, dat ondanks de grote bijdrage van de aanvaller de play-offs misliep. In zijn debuutseizoen was hij goed voor 22 goals en tien assists in 27 wedstrijden in de MLS. Die ervaring gaat hem naar eigen zeggen helpen nog meer te betekenen voor LA Galaxy.

'Na een jaar in de MLS hou ik van deze competitie', vertelde de Zweed aan CNN. 'Vorig jaar vroeg ik me af wat me te wachten zou staan, wat er zou gebeuren, hoe het zou zijn, hoe hoog het niveau zou zijn. Nu heb ik dat in mijn hoofd zitten. Dus ik ga gewoon het veld in en domineren.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Z. Ibrahimović
Meer over Z. Ibrahimović
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.