Ibrahimovic breekt records bij United-test, Goossens leeft op

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Ibrahimovic breekt records bij United-test, Goossens leeft op

'Pellè als de beste speler van dit – fletse – toernooi. Het zou zomaar kunnen. Als wij Nederlanders maar niet de brutaliteit hebben om dat te claimen.'
• AD-columnist Hugo Borst sluit niet uit dat Graziano Pellè dit EK verkozen wordt tot de beste speler van het toernooi. Volgens hem is de periode van Pellè bij AZ en Feyenoord daarin niet doorslaggevend geweest.

• In de nacht van vrijdag op zaterdag heeft John Goossens zijn eerste doelpunt in de MLS gemaakt. De linkspoot schoot Chicago Fire in de 58ste minuut langs de San Jose Earthquakes: 1-0. Behalve Goossens had ook Johan Kappelhof een basisplek bij de club uit Chicago. 'Wij geloven dat John altijd al een groot talent was', sprak manager Veljko Paunovic over zijn 27-jarige pupil. 'In de Amerikaanse competitie komen zijn kwaliteiten naar de oppervlakte. Dus we zijn blij met zijn prestaties.'

• Manchester United lijkt zich geen zorgen te hoeven maken over de fitheid van Zlatan Ibrahimovic. De 34-jarige spits brak tijdens medische tests namelijk direct een aantal records. In het rode deel van Manchester hopen ze ongetwijfeld dat er nog veel mijlpalen volgen voor Ibrahimovic.

• Het is vandaag exact zes jaar geleden dat Nederland ten koste van Brazilië de halve finale van het WK 2010 bereikte. Geniet hieronder nog eens na van de spectaculaire comeback tegen de Seleção.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.