Hutchinson krijgt onbedoeld lachers op de hand bij stoppen van bloedneus

Reacties

Atiba Hutchinson speelde zondag zijn honderdste interland voor Canada en zijn deelname aan het duel met Kroatië ging niet onopgemerkt voorbij. Dat had echter niet zozeer met zijn spel te maken.

Hutchinson krijgt onbedoeld lachers op de hand bij stoppen van bloedneus
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Hutchinson, inmiddels 39 jaar oud en al sinds zijn vertrek bij PSV in 2013 contractspeler van het Turkse Besiktas, kreeg in het treffen met de Kroaten een bloedneus. De medische staf had wel een manier om het bloeden te stoppen: Hutchinson kreeg een tampon in zijn neusgat gedrukt. Dat gebeurt weleens vaker, maar dan wordt in ieder geval het draadje er even afgeknipt.

In het geval van Hutchinson gebeurde dat niet. Het leverde de nodige hilariteit op social media op.

Hutchinson kon zijn bijzondere mijlpaal (hij is de eerste speler met honderd interlands voor Canada achter zijn naam) niet vieren met sportief succes. Kroatië was met 4-1 te sterk, waardoor de Canadezen al na twee groepswedstrijden weten dat zij de knock-outfase kunnen vergeten.

Wil jij alles lezen over het WK en nog dichter bij de actie komen? Word dan nu hier lid van VI PRO en krijg gratis onze exclusieve WK-special (t.w.w. €9,99) bij een maandelijks opzegbaar abonnement.

Ben je al lid van VI PRO? Bestel dan hier de WK-special met 30% korting.
Word nu lid van VI PRO
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.