Huntelaar: 'Zege op Real bevestiging dat Ajax nog veel meer kan bereiken'

Reacties

Klaas Jan Huntelaar denkt dat de kwartfinale zeker niet het eindstation voor Ajax hoeft te zijn in de Champions League. De routinier, die zondag zijn contract verlengde, beseft de waarde van de magische avond in Bernabéu.

Huntelaar: 'Zege op Real bevestiging dat Ajax nog veel meer kan bereiken'

'We moeten nu vooral met zijn allen beseffen tot waartoe we in staat zijn. Als je Real Madrid uitschakelt, en dat ook nog eens op zo'n manier, dan is dat een bevestiging dat we nog veel meer kunnen bereiken', zegt Huntelaar deze week in een uitgebreide reportage in VI. De spits hoopt vrijdag bij de loting Manchester City te vermijden, maar heeft verder geen voorkeur.

De 1-4 zege op Real Madrid maakte logischerwijs grote gevoelens van euforie los. Met buikschuivers en een rol als dirigent van het feestende uitvak deelde ook Huntelaar in de vreugde.

Vanuit Spanje klonk hier en daar het geluid dat de spits wel heel opzichtig feest vierde tegen zijn oude werkgever. 'Nee, joh, daar heb ik helemaal niet bij stilgestaan', zegt de aanvaller. 'Het was gewoon blijdschap van ons succes. Het was een geweldige avond en na afloop vierden we dat met al die fans. Ik zweepte de boel op door met mijn arm te zwaaien. In mijn hand had ik het shirt van Real, maar dat was niet neerbuigend bedoeld of zo.'

Lees op VI PRO de hele reportage over Ajax:

Welke club is de ideale tegenstander voor Ajax?
De Ligt legt uit waarom hij 'zwakkere teams' wil ontlopen bij loting
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Ajax
Meer over Ajax
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.