Huntelaar nadert Cruijff: 'Misschien volgend jaar'

Reacties

Klaas Jan Huntelaar betaalde zondag het vertrouwen van trainer Erik ten Hag terug. De Ajax-spits zet met een knipoog zijn zinnen op een record van Johan Cruijff.

Huntelaar nadert Cruijff: 'Misschien volgend jaar'

Huntelaar hield in de week naar de bekerfinale al rekening met een promotie tot basiskracht. 'Ik wist dat het eraan zat te komen. Ik heb me er op gefocust. Het was een goede keuze', zei hij tegen FOX Sports met een knipoog na de bekerzege op Willem II.

Met zijn twee treffers leverde Huntelaar zijn bijdrage aan het succes in De Kuip, waar ten koste van Willem II de KNVB-beker werd veroverd. 'Het is een mooie eerste prijs natuurlijk, hopelijk winnen we er nog meer. Het is een mooie opwarmer voor ons.' Huntelaar, die goed was voor de 2-0 en de 3-0, keek daarmee vooruit naar de twee andere ijzers die Ajax in het vuur heeft: de Champions League en nationale titel.

De ervaren spits is met zijn treffers tegen Willem II Cruijff genaderd. Die scoorde zes keer in een KNVB-bekerfinale, waar de teller voor Huntelaar op vijf staat. 'Misschien volgend jaar', richtte de goalgetter zijn blik alvast vooruit.

'Je merkt aan alles dat de beker een hoofdprijs is voor Ajax'
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.