HSV ruim langs Villa-B, Wolfsburg houdt Milan van kop

Hamburger SV en VfL Wolfsburg verzekerden zich van groepswinst in het toernooi om de UEFA Cup. HSV zette Aston Villa opzij, Wolfsburg achterhaalde tweemaal AC Milan.

HSV ruim langs Villa-B, Wolfsburg houdt Milan van kop

Groep EVfL Wolfsburg pakte verdiend een punt bij AC Milan: 2-2. De Duitsers knokten zich twee keer terug van een achterstand en kregen in de 81ste minuut het loon voor hun aanvalslust. Nadat Cristian Zaccardo de 1-0 van Massimo Ambrosini had weggewerkt, deed Mahir Saglik dat vlak voor tijd met de 2-1 van Alexandre Pato. De invaller schoot raak na een voorzet van Jacek Krzynowek.

Wolfsburg is groepswinnaar, Milan is tweede en Sporting Braga wist zich al verzekerd van de derde plaats boven de uitgeschakelde clubs Portsmouth en SC Heerenveen. 2-0 voor HSV Groep FHamburger SV eiste de eerste plaats op met een overtuigende
3-1 overwinning op Aston Villa, dat met een B-keus was aangetreden. De ploeg van coach Martin Jol won dankzij drie Kroatische treffers. Mladen Petric opende de score na een kwartier, waarna Ivica Olic na een half uur en na een uur de score opvoerde met een kopbal en een countergoal na een fraaie dieptepass van Joris Mathijsen.

HSV is dus groepswinnaar, Ajax stelde de tweede plaats veilig met een 2-2 gelijkspel tegen Slavia Praag en Aston Villa is derde.

CSKA Moskou was na vier zeges al zeker van de koppositie, Deportivo is tweede en Lech Poznan eiste de derde positie op dankzij een 1-0 winst bij Feyenoord.

Bekijk hier al onze video's