'Houding Allegri verbijstert Morata: spits wil koste wat kost naar Barça'

Reacties

Álvaro Morata wil deze transferwindow koste wat kost naar Barcelona vertrekken, maar Juventus laat de aanvaller niet terugkeren naar La Liga. Dat zorgt voor de nodige frustraties bij de Spaans international, die in zijn maag zit met de huidige situatie.

'Houding Allegri verbijstert Morata: spits wil koste wat kost naar Barça'
© Pro Shots

Volgens AS is Morata verbijsterd door de houding van trainer Massimiliano Allegri, die hoogstpersoonlijk voor het vertrek van zijn aanvalsleider gaat liggen. Barcelona zou namelijk al een akkoord hebben bereikt met zowel Juventus als Atlético Madrid, dat de spits verhuurt aan de Italiaanse recordkampioen. Allegri wil Morata echter alleen laten gaan als er een vervanger kan worden aangetrokken.

De Italiaanse oefenmeester wijst daarbij naar de dunbezette aanvalslinie van Juventus. Allegri zag Cristiano Ronaldo afgelopen zomer naar Manchester United vertrekken en moet het op dit moment doen met Moise Kean. De andere aanvallers, Federico Bernardeschi, Paulo Dybala en Dejan Kulusevski, staan niet te boek als pure afmakers.

Stand-by
Daardoor ligt 'operatie Morata' tijdelijk stil. De aanvaller wil zelf dolgraag naar Camp Nou, maar beseft dat hij geduld moet hebben. Ondertussen moet Xavi zich tevreden stellen met Luuk de Jong en jeugdproduct Ferran Jutglà, die normaal zijn wedstrijden afwerkt in Barcelona B. Memphis Depay kan zaterdag zijn rentree maken, terwijl aankoop Ferran Torres wacht op zijn inschrijving.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.