Hongerige Wijnaldum terug bij Liverpool: 'Ik wil het wéér'

Reacties

De honger naar prijzen van Georginio Wijnaldum is allerminst gestild na het winnen van de Champions League met Liverpool. Het succes van afgelopen seizoen smaakt juist naar meer voor de 28-jarige middenvelder, die zaterdag aansloot voor de voorbereiding op het nieuwe seizoen.

Hongerige Wijnaldum terug bij Liverpool: 'Ik wil het wéér'

Wijnaldum mocht zich net als collega-international Virgil van Dijk later melden wegens zijn interlandverplichtingen met Oranje, waarmee hij begin juni nog in de Nations League-finale stond. Enkele dagen daarvoor stond het tweetal nog in de CL-finale in Madrid, waarin Liverpool een jaar na de verloren eindstrijd tegen Real Madrid nu wel triomfeerde.

Het gevoel van die glorieuze finale tegen Tottenham Hotspur (2-0) is Wijnaldum zeker nog niet kwijt. 'En omdat ik nu weet hoe het voelt, wil ik het weer', vertelt de voormalig speler van Feyenoord en PSV op de site van Liverpool. 'Dat is ook de reden waarom ik hongerig ben teruggekeerd, zoals ook de andere jongens hongerig zijn om nog meer te bereiken.'

Dit seizoen hoopt Wijnaldum daarom weer prijzen te winnen met The Reds. 'Dat geeft een goed gevoel en is een gevoel waaraan je wel wilt wennen.' Het begon tijdens zijn vakantie dan ook al weer snel te kriebelen. 'Zeker aan het einde. Ik heb een goede vakantie gehad, veel langer dan de jaren ervoor. Maar je kijkt er altijd weer naar uit om te beginnen.'

Wijnaldum zal net als Van Dijk deze week afreizen naar de Verenigde Staten, waar volgens Engelse media ook Sepp van den Berg zich zal melden. De zeventienjarige verdediger, die deze zomer overkwam van PEC Zwolle, mocht wegens het uitblijven van groen licht van de FIFA nog niet in actie komen voor zijn nieuwe club tijdens de eerste twee oefenduels.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Liverpool
Meer over Liverpool
Meer G. Wijnaldum
Meer over G. Wijnaldum
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.